Çaj Jeshil Jasemini

L1,600

Caj jeshil jasemini me një aromë klasike dhe një parfum delikat.

Antioksidues, stimulues aromatik

Përbërësit: caj jeshil kinez, lule jasemini, aromë jasemini

Paketuar në një kavanoz 200g

SKU: 42493 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.200 kg