Kafe Bio 250gr

L1,020

E fresket , Aromatike

Kafe Arabica e larë mirë, është një kafe primitive, e ëmbël, delikate, me një aromë shumë të freskët.

Dalin në pah aromat e frutave të kajsisë, avokados dhe bajameve jeshile.

10 in stock

SKU: 31508 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Përzierje e kokrrave te  kafese organike

SASIA: 250gr

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

PJEKJE: E qartë

Kultivimi në bujqësi organike.

PROCESI: Mbledhur dhe trajtuar me metodë natyrale dhe të larë.

Shënime
Weight 0.250 kg