Kafe Extra Mild E Bluar Moka 250gr

L870

Mild Blend është receta e parë që ka futur kafen e larë në botën e Pascucci-t. I lindur si një evolucion i paraardhësve të tij Classic, Extra Bar Mild Blend u projektua gjithashtu për t’u ekstraktuar me makinën e ekspresit dhe me moka. Është një kafe intensive, e ëmbël, me shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike dhe kremoze.

7 in stock

SKU: 31301 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Mild Blend është receta e parë që ka futur kafen e larë në botën e Pascucci-t. I lindur si një evolucion i paraardhësve të tij Classic, Extra Bar Mild Blend u projektua gjithashtu për t’u ekstraktuar me makinën e ekspresit dhe me moka. Është një kafe intensive, e ëmbël, me shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike dhe kremoze.

Shënime
Weight 0.250 kg