Kafe Golden Sack Degustazione 250gr

L920

Kafe e Bluar
Golden Sack është një kafe shumë e freskët, me një shije të pastër dhe aromë frutash e lulesh.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31332 Kategoritë: ,
Përshkrimi

E përbërë nga kafe natyrale dhe të larë, shfaqen aromrat e kajsisë, hurmës së pjekur, çokollatës, bajameve dhe agrumeve.

Kjo kafe është një nga më të njohurat në kafenetë Pascucci.