MACCHINA CIALDE CIAO

L25,500

Ekspresi i vogël dhe i mrekullueshëm për bustina (Cialda)

 

Formati inovativ dhe terheqës, me përmasa të vogla e bëjnë ekspresin  “Ciao” të bustinave, një zgjidhje ideale për përdorim në zyrë ose shtëpi.

Ne cmim perfshihen  20 bustina cialda dhe 1 filxhan take away .

7 in stock

SKU: 62109 Kategoritë: , ,
Përshkrimi

Siguron kursim të konsiderueshëm të energjisë elektrike.

Sistemi i ri i patentuar hidraulik me vetë-pastrim.

Sistemi qendror i mbylljes garanton shumë stabilitet, nje grup mbyllje optimal dhe rrjedhimisht nje infuzion më të mirë të kafesë.

Sistemi i vendosjes së kapsulës dhe nxjerrjes së saj në mënyrë automatike e bën të lehtë zëvendësimin e kapsulave, futjen e së resë dhe nxjerrjen e asaj te perdorurës ne nje vend te posacëm.

Korniza që mban celikun i jep force dhe parandalon formimin e ndryshkut, ndërsa kapaku anësor ABS lejon akses te lehtë në pjesët e brendshme të ekspresit duke thjeshtësuar mirëmbajtjen.

Hapësira e integruar lejon përdorimin e filxhanëve të llojeve të ndryshme.

Mbajtësja e pasme transparente, per kontroll të lehtë të nivelit të ujit dhe magnet për një sistem mbyllje sa më të lehtë.

Karakteristikat e lartpermendura e bëjnë “Ciao” një thesar të vertetë të teknologjisë italiane.