Çaj Gjethe Mente Në Filtër

L690

Caj jeshil mente

Një çaj bimor tradicional me një aromë të shijshme dhe freskuese

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: 42424 Kategoritë: ,