Çaj Jeshil Me Qershi Në Filtër

L690

Caj jeshil japonez Senchà i cilësisë së parë me copa qershi të thata.

Antioksidant dhe shumë aromatik

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: 42411 Kategoritë: ,