Gotë Cervina 39CL

L390

Gote xhami me logon Pascucci.

Kapaciteti: 39 kl

Njësia dhe shitjeve: grup parap 6 copash

Cmimi: 390 Lek/cope

SKU: 52003 Kategoritë: ,