Kafe Bio

L3,900

E freskët , Aromatike

Kafe Arabica e larë mirë, është një kafe primitive me një aromë freskie.

Dalin në pah aromat e frutave të kajsisë, avokados dhe bajameve jeshile.

Nuk ka gjëndje

SKU: 31509 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Përzierje e kokrrave te  kafese organike

SASIA: 1000 gr

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

Kultivimi në bujqësi organike.

PROCESI: Mbledhur dhe trajtuar me metodë natyrale dhe të larë.

Shënime
Weight 1000 kg