Kafe Extra Mild E Bluar 250gr

L840

Kafe e bluar, e ëmbël, e trashë dhe e balancuar.
Mild ishte receta e parë që prezantoi kafen e larë në botën Pascucci. Lindur si një evolucion i natyrshëm i paraardhësit të saj Klasik, përzierja Extra Bar Mild është krijuar gjithashtu për tu pershtatur me aparatin ekspres dhe me makineten moka.

13 in stock

SKU: 31331 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Eshtë një kafe e fortë me një shije të pastër dhe të freskët, e pasur me nuanca aromatike, e dendur dhe kremoze. Përbëhet nga kafe natyrale dhe e larë, shfaqen aromrat e çokollatës, frutave të pjekur, arrës së gjelbër, frutave të thata dhe agrumeve.

Shënime
Weight 0.250 kg