Lëng ACE Bio Juta Fruta

L190

Lëng molle, portokalli dhe karrota.

Paketimi: Shishe qelqi me tape metalike

Sasia e një shishe të vetme: 200 ml

Njësia e shitjeve: 6 shishe

Lëngu i mollës 61.8%, lëngu i portokallit 34%, lëngu i karrotës 4%, lëngu i limonit 0.2%.

100% e përbërësve vijnë nga bujqësia organike.

Minimumi i porosisë 6 copë

SKU: 42255 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Magazinimi: Produkti duhet të mbahet i freskët dhe mundësisht në errësirë; pasi të hapet, ajo mbahet e mbyllur në frigorifer në një temperaturë prej + 4 ° C dhe duhet të konsumohet shpejt (brenda 4-5 ditëve).

Metoda e përdorimit: Produkti mund të konsumohet në çdo kohë të ditës. Shkundni produktin para konsumimit.

Në lidhje me përbërësit, konfirmojmë se nuk përmbajnë organizma të modifikuar gjenetikisht.

 

Vlerat ushqyese për 100 g:

Energjia 53 kcal / 225 kJ

Yndyrë 0.3 g

prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0,1 g

Karbohidratet 12 g

prej të cilave sheqerna 12 g

Fibra 0.3 g

Proteina 0.3 g

Kripë 0.01 g

Kripa e treguar tregon përmbajtjen e natriumit të pranishëm në mënyrë natyrale në produkt

Shënime
Weight 0.200 kg