Lëng Boronice Bio Juta Fruta

L290

Leng  boronice

Paketimi: Shishe qelqi me tape metalike

Sasia e një shishe të vetme: 200 ml

Njësia e shitjeve: 6 shishe

Përbërësit: Boronica e pyllit të egër 40%, lëng molle nga koncentrati, uji, lëngu i limonit I koncentruar. 100% e përbërësve vijnë nga bujqësia organike.

Minimumi i porosisë 6 copë

18 in stock

SKU: 42252 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Magazinimi: Pas hapjes, mbajeni të mbyllur, ftohuni në + 4 ° C dhe konsumoni shpejt.

Metoda e përdorimit: Produkti mund të konsumohet në çdo kohë të ditës.

Shkundni produktin para konsumimit. Duke iu referuar përbërësve, konfirmojmë që ato nuk përmbajnë organizma të modifikuar gjenetikisht.

Vlerat ushqyese për 100 g:

Energjia 64 kcal / 271 kJ

Yndyrë 0.3 g

prej të cilave acide yndyrore të ngopura 0,1 g

Karbohidratet 15 g

prej të cilave sheqerna 13 g

Fibra 1.5 g

Proteina 0.4 g

Kripë 0.01 g

Kripa e treguar tregon përmbajtjen e natriumit të pranishëm në mënyrë natyrale në produkt

Shënime
Weight 0.200 kg