Sale

Çaj Kamomili Bio

L250

Vetëm lule kamomili për një infuzion me aromë dhe ngjyrë të fortë.

Qetsues

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: C001 Kategoritë: ,