fbpx
 

Moka 2 Filxhanë

L3,950.00

Prodhuesi i kafesë moka alumini i prodhuar në Itali, me ngjyrë të kuqe. Kapaciteti 2 gota.

Makineta e kafes Pascucci është bërë me materiale të papërpunuara me cilësi më të lartë dhe kanë një linjë të këndshme dhe tërheqëse.

Fundi i dyfishtë dhe shpërndarësi i nxehtësisë së bojlerit lejojnë që kafeja të rrjedh shumë butë .

SKU: 52017 Kategoritë: ,
Description

Pesha neto: 360 g

Makineta e kafes Pascucci është bërë me materiale të papërpunuara me cilësi më të lartë dhe kanë një linjë të këndshme dhe tërheqëse.

Fundi i dyfishtë dhe shpërndarësi i nxehtësisë së bojlerit lejojnë që kafeja të rrjedh shumë butë .