Sale

Çaj Jeshil

L250

Çaj Jeshil japonez ne filtër per shëndetin e lekurës dhe të zemres,

për te humbur peshë dhe për te rritur metabolizmin.

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: C003 Kategoritë: ,