Sale

Kafe Moka Dekafeinato 250gr

L490

Alfonso Bialetti prodhuesi më i njohur i kafesë në botë, i cili në vitin 1933 u frymëzua nga porti Jemeni për të emërtuar
krijimin e tij fantastik që të gjithë ne e quajmë Moka.

Kjo përzierje e kafesë Arabica dhe Robusta, e krijuar për tu pershtatur makinetes Moka, lëshon një aromë çokollate
në mjedisin përreth kur është zier.

3 in stock

SKU: 31303 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.250 kg