MOKA COFFEE POT 3 CUPS PINK

Ibrik kafe alumini Moka i prodhuar ne Itali, ngjyrë rozë.

Kapaciteti 3 filxhanë.

Veshja jashtme dhe doreza jane bërë me material plastike dhe formë ergonomike për të garantuar sigurinë maksimale në përdorim.

Pesha neto 450 gr.

Ibrikët Pascucci jane realizuar me lendë të parë të cilësisë së lartë dhe kanë dizenjim fantastik. 

Fundi me 2 shtresa dhe shpërndarsja nxehtesisë bëjnë që kafja të dali rrjedhshmërisht dhe butësisht.

Kjo është arsyeja që shija dhe aroma e kafesë të jetë ekzaltuese, karkteristikë që e ofron vetëm Pascucci.

SKU: 52087 Kategoritë: ,