fbpx
 

PANETTONE Classic

L210.00

Panetton klasik me fruta të ëmbëlsuar dhe rrush të thatë.

Produkt i pjekur në furrë me maja natyrale.
100 gr 
SKU: 42336 Kategoritë: ,
Shënime
Weight 0.1 kg