PRESSINO TOP CLASS ULIVO

L7,000

Ngjeshëse kafe ne dru ulliri.

 

Punuar me kujdes nga artisti Filippo D’Onghia që transformon ne presa kafeje drunjtë e çmuara te Puglia-s qe ngelin nga krasitja e ullirit, duke respektuar natyren dhe duke shmangur humbjen e një materiali kaq fisnik.

Eshtë bërë duke ruajtur pastertinë e lendës së parë, duke ruajtur papersosmëritë natyrore që e bëjnë secilën presë një pjesë absolutisht unike per t’u koleksionuar.

19 in stock

SKU: 63097 Kategoritë: ,
Përshkrimi

Ngjeshëse kafe të klasit të lartë.

Materiali: dru ulliri

Origjina: Puglia, Itali

Baza prej çeliku inox

Diametri i bazës: 58.8 mm