Sale

Çaj Rooibos Agrume & Lule Në Filtër

L500

Infuzion Rooibos, i quajtur gjithashtu edhe çaj i kuq i Afrikës së Jugut, ,I aromatizuar me lomon,portokalli, trëndafil  dhe lule portokalli.

Pastrues dhe aromatik

Njësia e shitjeve: kutia me 15 filtra

SKU: 42421 Kategoritë: ,