Riserva Organic

L5,950

E freskët , Aromatike

Kafe Arabica e larë mirë, është një kafe primitive me një aromë freskie.

Dalin në pah aromat e frutave të kajsisë, avokados dhe bajameve jeshile.

SKU: 31513 Kategoritë: ,
Përshkrimi

PRODUKTI: Përzierje e kokrrave te  kafese organike

SASIA: 1.5 kg

PERDORIMI: Espresso, Moka, Filtër

Kultivimi në bujqësi organike.

 

Shënime
Weight 1.5 kg